Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2010 09:06 - ДА ЗАЖИВЕЕМ В ХАРМОНИЯ – КОЛКО Е ЛЕСНО!
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2046 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 26.11.2010 13:20


Как да синхронизираме своята индивидуална спиритуална работа с излъчванията на  Майката Земя, Луната, Слънцето и с цялата Галактика?  Излишно е да се отбелязва, че това ще допринесе за далече по-добър резултат, използвайки тяхната естествена радиация. Днес, в дните на Космическа революция това ще помогне, както лично - на самите нас, така и на планетата. Маите ни дават своевременен отговор на въпроса.

Предварително споделям, че информацията, която успях да включа в последните си 7 постинга, е едва хилядна част от учението на Маите за Времето. Календарът Цолкин е матрица от 260 знака, действащи като информационни ключове за изразяване на нашето съзнание във взаимовръзка с външния свят. Тази матрица е наречена още „Тъкачен стан на Маите” и е изградена от 13 тона (13 спектъра на вибрационни честоти на Галактически пулсации) и 20 Слънчеви печата – символизиращи цикъла на честотните диапазони на тези импулси. В нея е побрана цялата космогония и космология на Маите и отразява по нов, различен начин пълното и единно резонансно поле, което наричаме реалност. И всичко това е изразено със специфични символи, които за да включа в постингите, се изисква много по-големи компютърни умения от моите. Как бихте могли все пак да се възползвате от оскъдната информация, която успях да отразя? Ще ги обобщя с по няколко изречения за онези, които проявяват интерес към темата:

1.      В постинга „Маите - пророци на хармонията” става въпрос за това, колко е важно да настроим своите биологични и душевно-духовни часовници към Календара на Новото Време. Като част от Божествената Пълнота, нужно е ние да следваме Космическия ритъм на Вселената в степен, доколкото е възможно, живеейки в едни неравномерни изкуствено създадени дисхармонични цикли, наложени ни чрез Григорианския календар.

 

2.      В постинга „Добре дошли в четвъртото измерение” обясних как бихме могли сами да си изготвим маянски календар с циикличност 13 Луни по 28 дни. Той трябва да е в съответствие с датите от Григорианския календар, с който няма как да не се съобразяваме в ежедневието. Препоръчвам последния да свързваме с битието си, а маянския - да използваме в сферата на съзнанието и душевно-духовния си живот. Нека си припомним един от универсалните закони: СЪСТОЯНИЕТО НА СЪЗНАНИЕ ОПРЕДЕЛЯ СЪСТОЯНИЕТО НА ЖИВОТ.

 

 

3.      В постинга „Добре дошли в 4-тото измерение” – 1-ва част, ви е показана 5-та Луна, съответстваща на периода 15.11.2010- 12.12.2010 от Григорианския календар. Посочени са четирите седмици със съответстващия им цвят и значение на цвета, качество, действие, сезон и посока. А също и 7-те плазми (дни от маянската седмица) дали, сели, гама, кали, алфа, лими, силио. Правило е всяка Луна (маянски месец) да започва с дали и да завършва със силио. Плазмите и на 13-те Луни са на едни и същи дати. На всяка плазма съответства на точно определена чакра от енергийната система на човека, така както е отразено в табличката на текста.

 

4.      В постинга „Добре дошли в 4-тото измерение” – 2-ра част обяснявам, как бихме могли да използваме информацията в таблицата за Луна 5 в нашата ежедневна спиритуаална работа. Запомнете – не е задължително, дори не е препоръчително, да се медитира в дълбоки нива. Самото ежедневно осъзнаване на деня и неговото значение, знанието на типа космически еманации през този ден, са достатъчни да синхронизираме своето лично време с тях. Сутришното поглеждане в този календар - коя седмица сме, нейния цвят и значение; коя плазма сме, коя е нейната чакра и познанието за нея: орган, жлеза, предназначение, особености... Това е достатъчно като начало! Е, бихме могли да съобразим тоалета си, бижутата си, доколкото е възможно и плановете си за деня... Онова, което може, разбира се.

Веднъж усвоили основната информация, ежедневното й практикуване, ще създаде един ритъм, който ще ни дари с хармония. Ще стане бързо и лесно защото цялата природа ще работи заедно с нас. Цялата Галактика!

 

5.      В постинга „Молитва на  Седемте Галактически Посоки” е черешката на тортата, както се казва. Някои хапват апетитната черешка преди да разрежат тортата, а други – я оставят накрая, като върховно преживяване - така може да се постъпи и с молитвата. Копирана на лист хартия, може да си я четете сутрин при събуждане, може да си я четете вечер – преди заспиване. А може и сутрин, и вечер, и през деня – по всяко време. От мен един съвет, ако я прочетете преди да заспите, то вие ще поканите светли астрални сили, които да ви подскажат отговори, решения на проблеми или правилно поведение. Същата работа ще ви свърши и „Отче наш” или който и да е текст от духовната литература. Преди заспиване – само една молитва!..

 

6.      В постинга „Посланици на Четвъртото измерение” ви разказах за съществуването на световна Мрежа за Планетарно изкуство (Planet Art Network – PAN) – движение за промяна на календара. ПАН- България е достойно прохождаща част от него. Но това, което може да се окаже полезно за вашата спиритуална работа е информацията, която е качена в посочения сайт. Там всеки ден освен справка за маянския Ден и Луна, дадена в горния ляв ъгъл на страницата със специфичната за деня сигнатура,  кликвайки върху нея, ще влезете в страница, която съобщава за типа на галактическата еманация през този ден, а също и на каква вълна да настроите своето поведение през деня, за да бъде той максимално успешен за вас самите и за планетата като цяло. Този текст е различен всеки ден и също има нужда да се поразмисли човек върху него. Там също бихте могли да декодирате и рождения си ден, други празниици и важни за вас дати. Ако се регистрирате в сайта пък, на базата на рождените ви дати, ще се сдобиете със своя собствен Слънчев печат.  

 

7.      В същия 7-ми постинг, чрез регистрация в сайта  http://www.pan-bg.com/ , сте  поканени да станете Граждани на Единната Земя, на Единния народ и Единното Време и на Галактическата Федерация. Да се приобщите към международното движение за мир, здраве и хармония.  Онези, които имат по-дълбок интерес към Календара на Маите и изобщо към тази изключителна цивилизация, биха могли да научат много, от този сайт, където един млад и изключително амбициозен екип, ще ви очарова със своята готовност да ви служи.

Успех!

Ин лак`еш, А лак`ем!










Гласувай:
1



1. samorasla - Днес 27.11.2010
27.11.2010 07:54
Луна 5 Ден 13
27 Ноември 2010
Обертонно лунен ден
Година на Червена Обертонна Луна
КИН 233: Червен Кристален Звездоходец
Аз се отдавам, за да изследвам Разпръсквайки пробуждане
Аз представям изливащата енергия на пространството
С кристалния тон на сътрудничеството
Аз съм воден от живителната сила

цитирай
2. samorasla - Плазма Лими
27.11.2010 08:07
Четвърта седмица - жълто, посока Юг, води до кулминация. Силата ще допринесе за съзряване на плодовете.
Плазма Лими е свързана с чакрата на слънчевия сплит Манипура:
представлява разширеното съзнание и желанието за мощ.Символизира раздвиженото съзнание и динамиката.На физическо ниво, тази чакра е свързана с волята,егото, индивидуалността, самодисциплината и интелигентността.
На физическо ниво, тя координира храносмилателните процеси и дейността на органите разположени в стомаха.
Нехармоничното активиране на тази чакра предизвиква борба в човека за власт и много болка.
"Човекът, който се концентрира добре и медитира върху този енергиен център,получава способност да открива скритите съкровища,няма да бъде никога докоснат от болест, не ще се страхува от пламъци и дори този човек да седне в огнището, не ще бъде докоснат от болката.Такъв човек не се страхува от смъртта и неговата воля и мощ са необикновенни.
"Обичаш страданието си, защото ти е познато
и ти дава усещане за сигурност.
Опознай любовта, направи нов избор.
Само любовта може да те доведе
до състояние на блаженство.
От теб зависи колко дълго
ще останеш в блаженството."
Толтекска книга на мъдростта


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2523927
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930