Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2010 10:52 - НОВИЯТ РАЙ - Рицарите тамплиери, приказка без край
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6372 Коментари: 5 Гласове:
6

Последна промяна: 25.09.2010 16:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

5 Част.
Юли 1099 г. Първият Кръстоносен поход завършва със завладяването на  Йерусалим Той бил осъществен от рицари-кръстоносци предимно от Франция и Фландрия, под егидата на Ватикана, но скрито подтикван от древното братство – Ордена на Сион. Създава се  Йерусалимското  царство и много кръстоносци се заселват в новозавладените територии. Между тях е и Годфрид дьо Буйон, един от водачите на кръстоносците, той се отказал от кралската корона в полза на брат си Годуен и  приел титлата Защитник на Гроба Господен. С установяването на мира, поклонници на Христос от цял свят започват отново своите пътувания до Светите земи.

Орденът на Тамплиерите е създаден през 1118 г. от Юг дьо Пен и още осем френски рицари, последователи на Годфрид дьо Буйон.  Първоначалната им цел е да упражняват охрана на Божи гроб, да закрилят поклониците и да защитават Свещената земя от мюсюлмански набези. Заради това те имали нужда от пари, макар че навсякъде разчитали на хорската щедрост, за да плащат разходите си.

В Йерусалим тамплиерите останали 9 г. Лагерът им бил построен върху руините на Соломоновия храм. По време на целия си престой те най-усилено търсели артефакти, скрити след времето на Христос. Артефакти, за които Църквата била склонна на убийства, за да притежава. Намерили ли са това съкровище? Вероятно. Защото внезапно тамплиерите  напуснали Светите земи и се отправили право към Рим. Дали шантажирали Ватикана, дали той купил мълчанието им, не се знае, но факт е, че папата дал на тамплиерите  неограничена власт.

Ако е вярно твърдението на Ян ван Хелсинг*, че в руините на храма тамплиерите са намерили автентични фрагменти от доклади на еврейски шпиони относно „проклетия мамцерс(блуден син) Исус” и за неговите богохулства срещу старозаветния бог на евреите Яхве Сатана, то съвсем логично е Римската Църква да е платила скъпо и прескъпо за премълчаване на откритието. От доносите срещу „бунтовника”внамерените ръкописи става ясно, че Бог, за когото се казва, че е Отец на Христос, няма нищо общо с бога на евреите Яхве, Йехова, и точно заради него  Христос е дошъл на земята да се бори. В Евангелието на Йоан Исус казва същото на евреите:”Ваш баща е дяволът”(8:44). За християнските гностици това не е било никога тайна, затова и толкова усърдно са преследвани, но съвсем друго е когато налице излязат непреовержими документи за фалшифицирането на оригиналното учение на Христос. По-късно в ръцете на тамплиерите попаднали още артефакти: няколко писма на Али Ибн Абу, братовчед на пророка Мохамед, в тези писма се съобщава за фалшифициране на Корана в съответствие с фалшифицирането на евангелията за Христос. И още един артефакт, открит от тамплиерите, е оригиналното Eвангелие на Йоан**, записано от гностикът Марсион през 94-та г., след лична среща с Йоан. В него Христос е представен като въплъщение на Бог и че Яхве-Йехова е сатаната, бога на евреите. И също че няма нужда от църковна институция, а истинския храм на човека е в сърцето му.

И така нещата се променили драстично за тамплиерите. Въоръжени с парливата истина за Христос, тази малка организация от 9 души започнала силно да нараства.Тя станала НАЙ-влиятелната организация в Европа. За да се присъединиш към кръстоносците, трябва да рицарят да подари най-добрите си земи, след което го вписват към благородническите фамилии на Европа. Всички забогатели страшно много, за удивително кратко време. Станали толкова могъщи, почти колкото и Светата Римска църква. До края на ХІІІ в. те наброявали вече 15 500 рицари плюс съответстващия им брой оръженосци и цивилни. Много кръстоносни походи били започвани, използвайки рицарите тамплиери като военно средство, точно както американската армия е използвана днес. Войната била водена за да се разшири властта и да се изземат древните артефакти. Тези артефакти били в региона на Средния изток, който бил атакуван по време на походите. Мисията на рицарите била просто да плечкосат тези древни артефакти, да изземат знанието и да ги върнат обратно в Европа. НА ВСЯКА ЦЕНА! И по възможност НАЙ-високата!

Завръщайки се в Европа няколко папски були им дали пълномощия да събират данъци и десятък от земите, намиращи се под техен контрол. Много скоро орденът се превръща в мощна силова и икономическа структура. Към края на ХІІ в. те разширили влиянието си чрез банкерството, твърди се още, че те въвели чековото разплащане, освен това финансирали построяването на  фантастични структури като катедрали и църкви с познания, без които обикновени хора не биха могли.  Създали собствен флот, закупили  над 10 000 имения, крепости, храмове из всички по-големи европейски градове,  през 1192 г. купили от английския крал Ричард І о-в Кипър за сума, немислима за времето си...  Огромни богатства без църковни данъци: Твърде скъпо са стрували на Ватикана тайните, които пазили тамплиерите. Защото причината, поради която рицарите скрили от съвременниците си древното знание, е защото то било вече заплатено.

В края на 14-ти век орденът станал твърде могъщ и твърде опасен за Ватикана. Навярно е имало и опити за изнудване на Църквата, защото Папа Климент V издал тайна заповед, която трябвало да се изпълни в един и същи ден и час в цяла Европа. Папата обвинил тамплиерите в култ към дявола и че господ му е наредил да очисти земята от тези еретици. Планът протекъл като по часовник. Знае се, че на 13 октомври (петък), 1307 г.по заповед на Филип Красиви, кралят на Франция, са арестувани Жак дьо Моле – Великия майстор на Ордена, заедно със 140 рицари. Подложени на ужасни изтезания, те признали всичко, което поискали  инквизиторите, след което 100 от тях били изгорени публично. През 1311 г. още 51 рицари последвали тази участ. На 18 март 1314 г. самият  Жак дьо Моле и неговия приближен Ги д`Оверн също били хвърлени в кладата. Голяма част от заловените изгнили в подземия. Така почти всички тамплиери били избити. Рицарите били предадени от същите хора, които ги поставили на тази властна позиция и ги използвали като средство.Папата заповядал да изземат тайните съкровища на Ордена, но те не били намерени.  Официално владенията на тамплиерите били предадени на йоанитите – Рицарите Хоспиталиери от Малтийския орден – вярно оръдие на Ватикана и бастион на Католицизма. Оцелелите рицари на Ордена изчезнали за известно време, което не било много трудно – това е времето на масонските професионални ложи, на еретическите богомилско-катарски общини. Но повечето емигрирали в Шотландия където поставят началото на съвременното масонство или се присъединили към могъщия по това време и властен орден на монасите-тевтонци, който преди това е бил под тяхно покровителство и закрила.

Вилпургиевата нощ не е изпълнила целта си. Голяма част от преносимото богатство е било натоварено на каруци и кораби, отправили се в неизвестна посока.(Британия, Шотландия, Северна Африка, Азия) Парите навсякъде са пари и те не губят своята сила! Признанията, изтръгнати от мъчителите, останали заключени в архивите на Инквизицията. Познанието било превърнато в частна собственост на Папата и неговото обкръжение. А Църквата е един от трите щата на Световното правителство***.

Структурата, по която света е контролиран буквално от шепа хора на самия връх, е пирамидална с десетки стъпала. Слоевете в нея могат да бъдат оприличени и с матрьошки, една кукла в друга и т.н. - колкото по вътре си, толкова повече знаеш, но и толкова по скрит и недосегаем си. По този начин илюминатите от върха на пирамидата като от сърцето на матрьошката, контролират човечеството от векове, за да се стигне до днешните събития, които се случват пред очите ни. Новият световен ред е техният план за окончателното поробване на човечеството.За сериознастта на този план говори следния цитат*:

„В едно писмо от 15 август 1871 г. до водача на илюминатите Мазини Пайк излага в общи черти плана за покоряване на света чрез три световни войни – пътя за създаване на НОВ СВЕТОВЕН РЕД.

ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА  трябвало да се инсценира, за да може царска Русия да падне под прекия контрол илюминатите. След това тя щяла дя се използва като вражески образ, за да се насърчат идеите на Баварските илюминати по целия свят;

ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА трябвало  да се изфабрикува с цел манипулация на различните намерения между германските националисти и политическите ционисти. Целта е увеличаване на руското влияние и създаване на една нова държава – Израел в Палестина;

ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА трябвало да възникне от различията в мненията, които илюминатите ще предизвикат между ционисти и араби. Планира се световно разширяване на конфликта. Момент от Трерата световна война е сблъсъкът между нихилисти и атеисти, за да се провокира социален преврат, който ще се осъществи с невиждани досега бруталност и зверства.След унищожаването на християнството и атеизма на хората щяла да се даде истинската „доктрина на Луцифер” и така с един куршум – два заека.”*

Това, с което искам да завърша е, че няма план, който да не може да бъде спрян. Нашето оръжие срещу тъмнината е Светлината. Онзи който допусне нейната сила в сърцето си, ще бъде недосегаем за злото. Съществува Йерархия на Светлината, която ни закриля. Нека станем нейни войни и се влеем в редиците й. Но единственото и най-важно условие е всички да се събудим за тази Истина.  

СЪБУДИ СЕ, ЧОВЕЧЕСТВО!!!

*”Властта на тайните общества през ХХ век” от Ян ван Хелсинг,б.а;

** Това е същото евангелие, което получават първите богомили, при тяхното посвещение от „двамата непознати”,  известно още като „Тайната книга”,б.а.

***Виж  постинга „Новият рай - Трите щата на Тайното световно правителство”б.а.

 (Край на 5-та част)



Тагове:   край,   новият,


Гласувай:
6



1. samorasla - Уточнение:
25.09.2010 10:54
Материалът е разработен като са използвани субтитрите на 5-та част от филма „Издигането на Новия рай:
http://www.youtube.com/watch?v=PJcaVx5yeO0&feature=related
цитирай
2. анонимен - Приятел Искам да добавя
25.09.2010 11:20
В архивите на Ватикана е открит пергамент, който оневинява тамплиерите. Става ясно, че папа Климент V е бил принуден от Филип ІV да ги отлъчи и да закрие ордена.Откривателят на пергамента казва, че просто е бил сложен в архива на 17 век и това попречило на по-ранното му намиране. След като обаче документа е налице, една от днешните ложи на тамплиерите (тая в Хертдфоршир) поискала от папата извинение. И забележете - той се е съгласил. Било насрочено официално опрощение и извинение на 25 октомври 2007 г. Дали се е сътояло - не зная. А вие?
цитирай
3. magicktarot - Харесват ми илюминатите:)
05.10.2010 17:23
От огромната литература, която съм прехвърлила за тамплиери, илюминати, тайни общества и нов световен ред, излиза, че, както навсякъде, мненията са поравно положителни и отрицателни.
Никъде обаче не съм видяла тези, които са против НСР, да дават алтернативен план какъв би трябвало да бъде според тях световния ред. Не дават и план как да се променят нещата, ако приемем, че НСр е в действие. Всъщност - как би могла да се ръководи земята с няколкомилиярното й население? Знае ли някой?:)))
цитирай
4. анонимен - На мен пък ми харесва Кенеди
09.11.2010 09:46
Много просто magicktarot. Според мен Илюминатите трябва да бъдат изгорени на клада по същият начин както бяха изгорени техните предшественици рицарите-тамплиери. След това начело трябва да застане политик като Джон Кенеди - хуманен и решителен. Той ще прекрати войните , ще премахне тоталният шпионаж и системата на "Биг брадър" , ще започне да се грижи за бедните и гладните по света и готово.
цитирай
5. samorasla - Благодаря за коментарите №2-4
04.12.2010 09:56
Човек привлича
онова, което обича.
Това е закон! По-добре да внимаваме какво си пожелаваме (((-;
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2524091
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930