Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2010 08:11 - НОВИЯТ РАЙ - Черешката на Голямата тайна
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3394 Коментари: 7 Гласове:
3

Последна промяна: 04.09.2010 08:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Част 2.

Ние сме една заблудена Цивилизация, поробена от скорпиони. Какво е било това древно знание, заради което и днес се водят войни, макар и глазирани с дълбоко благородни  и хуманни каузи! Убивай в името на мира!

Човече, замълчи за миг, погледни към натежалите гроздове на Плеядите, на Андромеда, Сириус, Орион... Вслушай се, притаен в дълбоката космическа нощ! Чуваш ли шепота:

Ти си същество от чиста енергия и можеш да оставиш тази енергия да преминава свободно или да я преградиш и да продължиш да се чудиш, защо животът е такава борба. Ти не само че си пряко отражение на тази енергия, но твоят живот директно отразява нивото, на което резонираш. Живей съзнателно с тази истина!  Любов, радост, хармония и здраве - със сигурност ще споходят. Ти можеш по собствено желание да променяш количеството на енергия, преминаваща през теб, също  и нивото, на което резонираш. Ние, хората,  привличаме това, което сме. Подобното привлича подобно. Твоите светли мисли привличат към теб светли енергии, настроения и събития. В нвоите ръце е твоята реалност. Състоянието на съзнание, определя състоянието ти на живот. (А не както ни втълпяваха доскоро в гимназията и университета: битието определя съзнанието!)

Разбери: този избор, е твоята сила.

Живей съзнателно с тази Истина, това ще ти даде по-щастливо състояние и ще придобиеш по-ясен поглед на живота около себе си.

Живей Сега и се радвай на пътуването – това велико приключение ЖИВОТ. Знаеш ли колко души там, горе, чакат ред да заемат твоя микрокосмос, за да се превъплътят, да дойдат на Земята, защото това е единствената възможност да отработят своята карма и да продължат нататък. Използвай своя шанс да живееш! Работи спиритуално, неуморно учи уроците, които ежедневието ти поднася: Превърни всяка житейска ситуация в натрупване на опитност. Гледай на всеки срещнат човек като на поредния Учител. Някои от тях ти показват, как не трябва да живееш, други – какво още имаш да научиш!

Ти си свободно създание! Какво ще избереш?

"Духът е живота.

Умът е създателят.

А материалното е резултатът.

Осъзнай, че най-напред си Душа!" Едгар Кейси

 

Онези, които са стегнали човечеството в кристалните решетки на матрицата, са знаели всичко това и са го използвали за да придобият ВЛАСТ и НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА. Но те също са слуги на още по-мощни господари – еоните и архонтите от огледалната сфера. Те са едни нещастни създания, които се хранят с болката и  страданията на хората. Лишени от елементарни човешки радости, те не познават човешката еуфория на щастието. О, те биха заменили с радост тон злато само да могат да изпитат сладостта на топла бобена чорба, сготвена и поднесена с любов; Да споделят истинско, чисто приятелство, а не цинично-лицемерни финансови взаимоотношения;  Да изпитат истинска любов, а не платения по най-различен начин секс... Тези нещастници никога няма да изпитат Божията Любов, защото отдавна са изтръгнати и захвърлени от Божието Сърце. Колкото и да се домогват до вратите на 6-тата Космическа област  (а това е тяхната цел – да превземат Божието царство) никога няма да успеят да стигнат до вибрационният ключ за нея. Очакват ги единствено Бездните на ада, които сами сътвориха!...

 

Притежавайки знанието за енергиите, елитът, потомците на синята кръв, издигна най-значимите сгради на места, където се  кръстосват енергийните пътища на планетата. Елитът познава геометрията на тези пресечни енергийни пътища и я съчетават  със солидна архитектура. Нейното местоположение и конструкция не е случайна. Така тези същества, които трудно маже да се нарекат хора, отварят входове към др.измерения и проправят път за бога, който те почитат (Луцифер) в материалния свят, при условие че поддържат вибрационната честота на земята да е достатъчно ниска.Запомнете - това може да стане единствено при тези условия! А това зависи от нас! Разбирате ли?..

За целта те използват вихрови енергийни ситеми. Енергията на пирамидата изразява идеята за Бог, която трябва да се осмисли отново. Електромагнитното поле на всеки човек представлява вълна от вихрова енергия. Това е енергията в която живеем, движим се и преживяваме себе си. Всяка енергийна честота в нашето измерение трепти във вътрешността на вихър, включително мислите, звуците, цветовете. Колкото са по-изчистени – толкова по-висока позиция заемат. Материята следва определен поток от енергия. Това означава, че ако си възвърнем властта над себе си, сингулярността в своя център, ще възстановим връзка с Първоизточника, от който произлизаме. Овладяването на самата материя с мисъл, което древните са умеели, отново ще бъде реалност. Сингулярността е точка, неотдалечена в бъдещето, където се срещаме в центъра на вихъра. Всичко, структурирано от атоми, може да бъде променяно с едно примигване! Материята е мощен двигател. Когато се научим да управляваме енергията, която изгражда материята, ще можем да я контролираме.

Великите пирамиди също са изградени върху енергийните линии на Земята. Не е трудно да се предположи какво е тяхното истинска предназначение. Освен че в тях е закодирана информацията, те съхраняват и усилват енергията на планетата, защото мисълта въздейства от вътрешността на вихър. Когато съзнанието е разширено,  духовно-божествената душа на човека е в състояние да осъществи преживявания извън тялото му. Така древните хора са ставали равни с Боговете си.

Това е умение, което спи забравено в нашата неизползвана 96 %-на  част от мозъка. Но събуждането  на паметта трябва да се случи едва когато душевно-духовното съзнание на човека съответства на определено по-високо ниво. В Божия план за човечеството нищо не може да се реализира, ако за него няма нужните предпоставки. Херметичните закони са безусловни. Ако се замислим, че малко  от казаното дотук, не е ново, но като че ли досега не сме го разбирали. Заради същите тези 13 синьокръвни скорпиона, техните потомци и верни слуги, които са подтискали  нашата възприемчивост, заливат ни със залъгалки и помия, поддържайки  човечеството в перманентен хипнотичен сън.

Събуди се, човечество!

Събуди се приятелю! Извади на светло знанието, което винаги си носил в себе си. Ти притежаваш най-скъпото съкровище – правото на собствен избор. Да бъдеш щастлив или нещастен – ти решаваш.

(Край на 2-ра част)



Тагове:   новият,


Гласувай:
3



1. samorasla - Уточнение:
04.09.2010 08:18
Материалът е разработен на базата на субтитрите на 2-ра част от филма „Издигането на Новия рай:
http://www.youtube.com/watch?v=GfKDtyUwZc0&feature=related

цитирай
2. galatceq - :) Много хубав откъс, казващ ист...
04.09.2010 09:16
:) Много хубав откъс, казващ истини, които са в амнезия за по-голямата част от човечеството . Една от тях изпъква - Осъзнай, че най-напред си Душа!
цитирай
3. samorasla - Тъжни истини
04.09.2010 10:03
galatceq написа:
:) Много хубав откъс, казващ истини, които са в амнезия за по-голямата част от човечеството . Една от тях изпъква - Осъзнай, че най-напред си Душа!

Но всяко раждане е болка!
цитирай
4. анонимен - FILMAT
04.09.2010 18:18
e mnogo interesen, mersy
цитирай
5. анонимен - i na men mnogo mi haresa
04.09.2010 20:05
анонимен написа:
e mnogo interesen, mersy

цитирай
6. анонимен - Вярно е това
04.09.2010 20:39
(А не както ни втълпяваха доскоро в гимназията и университета: битието определя съзнанието!)
на този въпрос точно ме скъсаха, спомням си.Даже в оценката от държавния изпит се включваше изпит по марксизъм-ленинизъм. И в конспекта имаще такъв въпрос, още ме е яд за глупостите с които ни пълнеха главите
цитирай
7. samorasla - Така си е
05.09.2010 09:47
анонимен написа:
(А не както ни втълпяваха доскоро в гимназията и университета: битието определя съзнанието!)
на този въпрос точно ме скъсаха, спомням си.Даже в оценката от държавния изпит се включваше изпит по марксизъм-ленинизъм. И в конспекта имаще такъв въпрос, още ме е яд за глупостите с които ни пълнеха главите

Оценката от държавния изпит представляваше осреднената стойност от оценката по марксизъм-ленинизъм и оценката от дипломната работа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2524043
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930